Streekproducten Centrum

Van je hobby je beroep maken, dat is een droom die werkelijkheid werd voor Johnny Sterck. Meer dan 25 jaar geleden maakte hij voor het eerst wijn van Pajots fruit, zoals appelen, peren en krieken. Die hobby groeide al snel uit in ook wijn verkopen. Enkel en alleen wijn maken & verkopen vond hij een beetje weinig. Hij voelde ook dat de mensen een zekere interesse hadden in streekproducten. In 1995 opende hij de winkel in hartje Halle. Jaar na jaar kwamen er meer en meer producten bij en groeide de winkel. Al snel volgde ook de Oude geuze en Oude Kriek toen nog vrij onbekend. Johnny bleef volhouden en zo kreeg de winkel een zeer mooi assortiment. Zijn vrouw Ursula sprong geregeld bij in de drukke periodes. En achter de schermen hielp ze Johnny ook.

Boven de winkel was een zaal waar groepen werden ontvangen. Daar kon Johnny zijn verhaal kwijt over zijn fruitwijnen en de streekproducten. Wat hem daar het meest plezierde was de mensen zien genieten van zijn verhaal. Met uiteraard de nodige degustaties. Na de presentatie kregen ze dan de kans om de winkel te bezoeken.

Maar de tijd bleef niet stilstaan en ondertussen is dochter Lien bij in de zaak gekomen. Zij baat ondertussen de winkel uit en Johnny is met een volledig nieuw project bezig: de zaal ombouwen naar een hotel. Eenmaal het hotel af is, zal Lien de volledige zaak overnemen en deze samen met haar partner uitbaten.

Wat bieden we aan?

Wij beschikken over een ruim assortiment Vlaams-Brabantse streekproducten. Ons stokpaardje is een volledig assortiment Oude Geuze & Oude Kriek.

Verder vind je bij ons ook bieren, wijnen & bubbels, alcoholvrije dranken, zoet- & zoutwaren, geschenken, enz…

Naast een webshop hebben wij ook een fysieke winkel.

Je kan ons vinden in hartje Halle, waar wij beschikken over onze eigen privé parking.

Waarom doen we mee aan Zonneboeren?

Om jou de kans te geven op een unieke manier onze streekproducten te leren kennen en wij met het Streekproducten Centrum volledig energie-neutraal willen functioneren. Op deze manier is het een win-win situatie voor beide partijen.

Koop je zonne-waardebonnen

Elk zonneaandeel kost € 250, hiervoor krijg je een waardebon ter waarde van € 300.

Reeds 10 klanten kochten een zonne-waardebon.

Er werd reeds voor € 7.000 aan zonne-waardebonnen gekocht, help jij ons naar de € 20.000?