Bagynhof

Belevingshoeve

Zeveneekhoekstraat 56
9100 Nieuwkerken (Sint-Niklaas)

Mask Group 24 scaled


www.bagynhof.be

Bagynhof is een belevingsboerderij die wil klaar staan voor de toekomst. Nu we de weg van korte keten hebben ingeslagen, brengen we ons product letterlijk tot op jouw bord. Met de hoeveslagerij die instaat voor de volledige verwerking tot vers vlees en heel veel verschillende charcuteriesoorten, onderscheiden we ons van de klassieke hoeveslagerijen. De investeringen die gedaan zijn berusten op het principe van pure ambacht met het oog op nieuwe technieken en optimale omstandigheden om kwalitatief vlees en charcuterie te kunnen aanbieden. Met het project van zonneboeren maken we het plaatje compleet. We voldoen hiermee aan de bouwvoorschriften die zijn opgelegd, vragen een maatschappelijke bijdrage met fijne compensatie van onze klanten om zo de elektriciteitsfactuur nu de kop in te drukken en kortelings de klanten laten genieten van kwaliteit als mooie tegenhanger.

Wat bieden we aan?

We zijn een belevingsboerderij met als koploper onze hoeveslagerij. We zijn uniek want alles wordt verwerkt en gemaakt op de boerderij zelf. Van het eerste bolletje gehakt de laatste snede van onze Beenham Bagyn, maken we alles zelf. Dit vraagt hoge productiekosten in de vorm van personeel, water en elektriciteit. Verder kunnen klanten bij ons terecht voor ons maïsdoolhof dat dit jaar aan zijn 3e jaar toe is. Het wordt nu al een uitdagende zoektocht voor jong én oud! Afsluiten kan met een verfrissend drankje op het zomerterras of een snelle lunch en lekker ijsje. Of wat dacht je één van onze farm to table momenten met varken aan ’t spit tot ribbetjes of een brunch? We organiseren op heel wat momenten dergelijke activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen.

Klanten kunnen de waardebonnen vanaf 1 december 2024 gebruiken voor alles op de boerderij. Dit kan in onze hoeveslagerij, hoevewinkel, farm to table momenten, privé momenten, doolhof, hoeveterras, ...

Hoe verloopt het praktisch?
Je registreert je onderaan deze pagina voor de aankoop van waardebonnen. Zo kan je zien of er nog waardebonnen te koop zijn en hoeveel er nog verkocht moeten worden om aan het nodige bedrag te komen. Vervolgens koop je de waardebon aan via volgende kanalen:

  • webshop; je maakt een bestelling, deze wordt geregistreerd en je ontvangt van ons binnen één week een uitnodiging tot betaling via mail. Na ontvangst van de betaling zal je na enkele dagen een formele bevestiging via mail ontvangen.
  • in de hoevewinkel; je maakt je bestelling, voert de betaling uit in de winkel en de week hierop volgend is alles administratief in orde gemaakt en zal je een formele bevestiging via mail ontvangen.
  • via mail; info@bagynhof.be - Je mailt je bestelling door. Deze wordt geregistreerd en je ontvangt van ons binnen één week een uitnodiging tot betaling via mail. De week hierop volgend is alles administratief in orde gemaakt en zal je een formele bevestiging via mail ontvangen.

Jouw vermelding als zonnebuur: Je krijgt een plaatsje op ons Bagynhof Zonneplan! We vragen je dan ook je weergavenaam door te geven. Wens je dit liever niet? Geen probleem, dan houden we dit voor u privé.
De waardebonnen worden overhandigd op zaterdag 16 november tijdens een avondreceptie met een hapje en een drankje met alle zonneburen. kan je niet aanwezig zijn? Dan bekijken we samen een moment waarop de
afhaling kan gebeuren. De waardebonnen kunnen gebruikt worden per 1 december 2024 en dit met
een waarde van €60 per jaar over een looptijd van 5 jaar.


Waarom doen we mee aan Zonneboeren?

Het betreft een bijzonder engagement tussen boer en burger. Een groot vertrouwen dat de burger in ons stelt. En tegelijk een grote verantwoordelijkheid die wij dragen tov onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we voluit geloven in dit project. Het past geheel binnen de visie van Bagynhof. Lokaal, eerlijk en open.

Reeds 1 klanten kochten een zonne-waardebon.

Koop nu je waardebonnen om zonnebuur te worden!

Elke waardebon kost € 250, hiervoor krijg je in ruil €300 aan producten en/of diensten van je zonneboer.

Ik ben in contact gekomen met dit project via
Ik blijf graag op de hoogte van meer nieuws van de gekozen producent en/of het Zonneboeren

Deze inschrijving is pas definitief na bevestiging en betaling